Koncept prostora i kreativno-obrazovnog programa u Zabavnom parku „Starli“ je pažljivo osmišljen kako bi usmeravao i podržavao zdravo odrastanje svakog deteta. Briga o ekološkom podizanju svesti kod najmlađih jeste jedna od vodećih tema koja je veoma zastupljena na edukativnom programu u „Starliju“. Shodno tome, bilo je lako uploviti u saradnju sa Vodnom agencijom i regionalnim projektom Vodni agent, koji će kroz besplatan ciklus radionica (22. septembar – 1. decembar) u Zabavnom parku “Starli” približiti novosadskoj deci značaj vode, čemu ona sve koristi i zašto je neophodno da je sačuvamo.

Kroz jesenje radionice, „Starli“ će biti uključen u sistem praćenja potrošnje vode i stvaranju ekološke kulture kod najmlađih kako bi racionalnije koristili vodu tokom igranja u Starliju, kao i kod kuće.

Zabavni park „Starli“ je najveći i najsavremeniji prostor u Novom Sadu namenjen aktivnoj zabavi dece uzrasta od 1 do 12 godina koji ima prostor za igru, salu za proslavu rođendana, sportske terene i prostor za roditelje ili staratelje dece (café i prostor za druženje). Osim što kroz sportske i rekreativne aktivnosti deca u „Starliju“ razvijaju fizičke i motorne sposobnosti, za najmlađe su često organizovani i obrazovni programi za podsticaj njihovih intelektualnih veština. Zabavni park posećuje i omladina, ali i svi oni koji dolaze kao pratnja ili samostalno kako bi uživali u raznovrsnim uslugama koje nudimo.

Starli - Zabavni park

 Zabavni park „Starli“ se prostire na površini od 2500 m², od kojih 1000 m² zatvorenog prostora čine: trospratni lavirint sa velikim toboganom, atraktivne gumene igračke na naduvavanje, klizne ljuljaške, bazeni sa lopticama, parterne igračke za malu decu i  još mnogo atrakcija raspoređenih prema pravilima metode kretanja (movement method) koja predstavlja odgovor na prepreke i posledice savremenog života u kom ima sve manje prirodnih izazova. Takođe, u unutrašnjem delu „Starlija“ nalazi se i sala za proslave i edukaciju.

Na 1500 m² otvorenog prostora nalaze se letnja bašta, opremljen teren za fudbal, tenis, košarku, saobraćajni poligon za obuku dece osnovnim saobraćajnim pravilima i veliki parking za putničke automobile, mini buseve i turističke autobuse.

Dugogodišnje iskustvo pokazuje da je Zabavni park „Starli“ zbog svoje raznovrsne ponude zabavnih, rekreativnih i ugostiteljskih usluga vrlo zanimljiv i primamljiv, ne samo Novosađanima i stanovnicima okolnih mesta, već i svim putnicima namernicima, kao i turistima. Višegodišnje postojanje, kao i zadovoljni i redovni gosti, razlog su posete novih gostiju i sklapanja novih partnerstava.